Hvordan vælger man brugen af ​​hydraulikolie til papiraffaldspressere?

Udvalget afhydraulikolie til returpapirpressereskal overveje følgende faktorer:
1. Temperaturstabilitet: Papirballepresseren vil generere meget varme under drift, så det er nødvendigt at vælge hydraulikolie med god temperaturstabilitet. Hvis hydraulikoliens temperaturstabilitet er dårlig, vil det få hydraulikoliens ydeevne til at falde og påvirke den normale drift af returpapirpresseren.
2. Slidstyrke: Under driften af ​​returpapirpresseren vil forskellige komponenter i hydrauliksystemet have en vis mængde friktion, så det er nødvendigt at vælge hydraulikolie med god slidstyrke. Hvis hydraulikolien har dårlig slidstyrke, vil det medføre øget slid på hydrauliksystemet og påvirke returpapirpresserens levetid.
3. Viskositet: Viskositeten af ​​hydraulikolie påvirker direkte affaldspapirpresserens driftseffektivitet og energiforbrug. Hvis viskositeten af ​​hydraulikolien er for høj, vil det øge returpapirpresserens energiforbrug; hvis viskositeten afhydraulikoliener for lille, vil det påvirke returpapirpresserens driftseffektivitet.
4. Oxidationsmodstand: Under driften af ​​returpapirpresseren vil hydraulikolien komme i kontakt med ilt i luften, så det er nødvendigt at vælge hydraulikolie med god oxidationsmodstand. Hvis hydraulikolien har dårlig oxidationsmodstand, vil det få hydraulikoliens ydeevne til at falde og påvirke den normale drift af returpapirpresseren.

Fuldautomatisk pakkemaskine (17)
Generelt, når du vælgerhydraulikolie til returpapirpressere, faktorer som temperaturstabilitet, slidstyrke, viskositet og oxidationsmodstand for hydraulikolien skal overvejes grundigt baseret på de faktiske driftsforhold for returpapirpresseren og kravene til det hydrauliske system. , vælg den passende hydraulikolie.


Posttid: Apr-01-2024