Gantry klippemaskine design

Gantry klippemaskineer en storstilet metalplade forarbejdningsudstyr.Det er meget udbredt i luftfart, skibsbygning, stålkonstruktionskonstruktion, maskinfremstilling og andre industrier.Det bruges til nøjagtigt at skære forskellige metalplader, såsom rustfrit stål, kulstofstål, aluminiumslegering osv.
Når du designer en portalklippemaskine, skal du overveje følgende nøgleelementer:
1. Strukturelt design: Gantry-klippemaskiner bruger normalt højstyrke stålplader og støbegods til at danne deres hovedstrukturer for at sikre maskinens stivhed og stabilitet.Den overordnede struktur er i form af et portal, bestående af søjler på begge sider og bjælker på tværs af toppen for at give tilstrækkelig støtte og nøjagtig føring.
2. Kraftsystem: inklusive hydraulisk system eller mekanisk transmissionssystem.Hydraulisk saksBrug en hydraulisk cylinder til at skubbe klippeværktøjet for at udføre klippehandlingen, mens mekaniske sakse kan bruge motorer og geartransmission.
3. Klippehoved: Klippehovedet er en nøglekomponent til udførelse af klipning og omfatter normalt en øvre værktøjsstøtte og en nedre værktøjsstøtte.Den øverste værktøjsstøtte er fastgjort på den bevægelige bjælke, og den nederste værktøjsstøtte er installeret på bunden af ​​maskinen.De øvre og nedre knivholdere skal være parallelle og have tilstrækkelig styrke og skarphed til at opnå præcis skæring.
4. Kontrolsystem: Moderne gantry-klippemaskiner bruger for det meste numeriske kontrolsystemer (CNC), som kan realisere automatiseret programmering, positionering, klipning og overvågning.Operatøren kan gå ind i programmet gennem konsollen og justere skærelængden, hastigheden og andre parametre.
5. Sikkerhedsanordninger: For at sikre operatørernes sikkerhed bør portalklippemaskinen være udstyret med nødvendige sikkerhedsanordninger, såsom nødstopknapper, sikkerhedslysgardiner, autoværn mv.
6. Hjælpefaciliteter: Efter behov kan yderligere funktioner såsom automatisk fodring, stabling og mærkning tilføjes for at forbedre produktionseffektiviteten og automatiseringsniveauerne.

Portalsaks (10)
Under hensyntagen til ovenstående faktorer er designet afportalklippemaskinenskal sikre, at maskinen har høj præcision, høj stabilitet, høj effektivitet og høj sikkerhed for at tilpasse sig skærekravene for plader af forskellige tykkelser og materialer.


Post tid: Mar-15-2024